HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

13.08.2019


Uzun arzularla tevbeyi geciktirme!
İmam Ali (a.s), kendisine öğüt vermesini isteyen birine şöyle buyurmuştur: “Amelsiz ahirete ümidi olan ve uzun arzularla tevbeyi geciktiren kimseden olma! O kimse, dünya hakkında zahitler gibi konuşur fakat dünyayı isteyenlerin yaptığını yapar”
Kur'an'da şöyle buyurulur: "İman edenler, hicret edenler ve Allah yolunda cihad edenler Allah'ın rahmetini umarlar. Allah bağışlayan ve merhamet edendir." (Bakara, 218). İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Her ümitli olan kimse arayıcı ve her korkan kimse kaçıcıdır." (Emali'el-Mufid, 207/38). İmam Ali (a.s), Ziyad'a yazdığı mektubunda şöyle...


Sıcak hava'ya dikkat!!!
Sıcak hava dalgasına dikkat!!!
Günün en yüksek hava sıcaklıkların yarın (14.08.2019 Çarşamba) İç Anadolu, İç Ege, Karadeniz'in İç Kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, perşembe günü ise İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun Kuzeyi ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor. İki günlük sıcak hava dalgasının...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr