HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





Künye



YAYIN S.
Mustafa ÇOBANOĞLU
0 542 784 2367 - Uluönder Mahallesi Aydoğdu Sokak No28 Daire 5 .Eskişehir

TİCARİ ÜNVAN ADRESİ
Eskişehirdenhaber.com

ELEKTRONİK POSTA ADRESİ
bilgi@eskisehirdenhaber.com 

ELEKTRONİK TEBLİGAT ADRESİ
25868-30678-55993
bilgi@eskisehirdenhaber.com 


YER SAĞLAYICI ADI ADRESİ
E Ticaret ve Bilişim Teknolojileri Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti
Adresi: https://www.eticaret.com.tr

YASAL UYARI

eskisehirdenhaber.com  tüm hakları saklıdır. Yazılı ve görsel olarak derlenmiş paylaşımların tamamı telif hakları dahilinde eskisehirdenhaber.com'a aittir. Yayınlanmış olan her türlü materyal 5846 numaralı telif hakları kanunu kapsamında koruma altına alınmıştır. Yazı, ses, resim ve video gibi içeriklerin çoğaltılması veya başka bir yayın organı aracılığı ile dağıtılması suç unsuru sayılacaktır.

GİZLİLİK İLKELERİ

Bu metin, gizlilik ilkeleri ile alakalı bilgilendirme amacıyla oluşturulmuştur. eskisehirdenhaber.com web adresi üzerinden yapacağınız yorumlarda  kişisel bilgileriniz sizin bilginiz dahilinde kayıt altına alınmaktadır. Bu bilgiler yaptığınız yorum veya kayıt işlemleri ile ilgili size gönderilecek bilgilendirme iletilerinde kullanılır. Yasal bir zorunluluk olmadığı sürece bilgileriniz kesinlikle 3. Şahıslarla paylaşılmaz.

eskisehirdenhaber.com'daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Bu tür yönlendirilmiş sayfalar ile ilgili eskisehirdenhaber.com sitemiz herhangi bir yasal sorumluluk taşımaz. Ziyaretçiler, yönlendirilen sayfanın gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelidir. Bu site basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir. Görüş, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


KIYMETLİ ZİYARETÇİMİZ,
Amacımız Eskişehir ve çevresinden objektif ve özgün haberler vermek, hemşehrilerimizi buluşturacak ortak bir platform oluşturmaktır. Bu konuda kadim şehrimize bir nebze katkımız olursa bizden mutlusu olmayacaktır.

eskisehirdenhaber.com haber sitesinde tüm köşe yazıları yazarların adları bildirilerek yayınlanır. İş bu köşe yazılarının içeriklerinden yazarların kendisi sorumludur. Yapılan yorumlardan da yorum sahipleri şahsen sorumludur. Hukuki ve cezai takibattan dolayı sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. İş bu sitemizdeki tüm yazı,resim ve haberlerin sitemizin izni olmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.Kullananlar hakkında gerekli hukuki işlem yapılacaktır.


 














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr