HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

14.04.2020


"Allah'tan geldik, O'na döneceğiz"
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı, ömrünün tamamını Türk Milleti'ne ve Devletine adamış, Türk fikir ve siyasi hayatının mümtaz şahsiyeti, değerli büyüğümüz Prof. Dr. Haydar Baş Hocamız, Hakk'a yürüdü. Milletimizin başı sağolsun.
Bugün en acı günümüz, bugün gözyaşı günümüz... Ömrünün tamamını Türk Milleti ve Devletine adamış olan, canımız, her şeyimiz, Bağımsız Türkiye Partisi'nin Çok Kıymetli Genel Başkanı Prof. Dr. HAYDAR BAŞ Hocamız, En Yüce Dost'a, Hakk'a vasıl oldu.  Cenazesi 15 Nisan Çarşamba Günü Akçaabat Şehitlik Tepesinde ikindi vakti sonrası defnedilecektir. Aziz Milletimizin başı sağ olsun. �...


İnönü’de Sokak Hayvanları Aç Kalmayacak
Eskişehir İnönü belediyesi ilçede belirlediği noktalara kurduğu beslenme noktaları ile sokak hayvanlarına şefkat elini uzatarak onların aç kalmalarının önüne geçiyor.
Koronavirüs salgını nedeniyle İnönü ilçesinde yaşayan su ve mama sıkıntısı çeken sokak hayvanları için İnönü belediyesi tarafından oluşturulan ekip veteriner eşliğinde ilçede belirlenen beslenme noktalarında su ve mama dağıttılar. İnönü Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Koronavirüs salgını sona erene kadar belediye ekipleri tarafından sokak hayvanları için belirlene noktalara mama ...


NEF VAKFI DESTEKLEDİ BÜYÜKŞEHİR SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ULAŞTI
Bilim Deney Merkezi'nde ve atölyelerinde ürettiği ekipmanları sağlık çalışanlarına ulaştırmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bir destek de Nef Vakfı'ndan geldi. Türkiye'de vakanın saptanmasıyla birlikte ilk günden beri sağlık ekipmanı üreten ve 350 bine yakın ekipmanı sağlık kuruluşlarına ulaştıran Nef Vakfı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ortak mücadelede ön saflarda yer alan Eskişehir'deki sağlık çalışanlarını da unutmadı.
Alanında uzman hocalar, endüstriyel tasarımcılardan, malzeme ve mekatronik mühendislerinden oluşan Nef Vakfı Pandemi Danışma Heyeti, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin sağlık çalışanları için gerçekleştirdiği ekipman üretimine destek sağladı. Covid-19 ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanları için ilk günden beri ekipman üretimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Nef Vakfı Yönetim...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr