HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

12.05.2020


BAŞKAN ATAÇ'TAN HEMŞİRELERE GÖREV BAŞINDA KUTLAMA
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeniyle, kentte görev yapan hemşireleri ziyaret ederek günlerini tebrik etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla kentte görev yapan hemşireleri görevleri başında ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının yurdun her noktasında fedakarca görev yaptığını belirten Başkan Ataç, hemşirelere teşekkür ederek günlerini kutladı....


HALK SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYIN
Eskişehir Kent Konseyi başkanı Nuray AKÇASOY, korona virüs salgınına karşı hijyenin çok önemli olduğu bu süreçte, tüm dünya sağlık konusunda ciddi bir sınavdan geçerken, ilimizde duyarsız kişiler tarafından kullanılmış maske, eldiven ve mendil gibi hijyen malzemelerinin çöplükler yerine gelişigüzel olarak sokaklara, porsuk nehrimize ve en çok toplu taşıma araçlarının bulunduğu duraklara atılmasının toplum sağlığı açısından büyük risk oluşturduğunu hatırlatarak yerlere atılmaması konusunda çağrıda bulundu.
Akçasoy, “sağlık çalışanlarımızın kullandığı maskeler tıbbi atık olarak değerlendirilerek prosedüre göre imha edilmektedir. Ancak biz vatandaş olarak, maske ve eldivenlerimizi kullandıktan sonra doğru bir şekilde bertaraf etmezsek virüsün yayılmasını hızlandırmış olacağız. Sonuçta evlerinizden çıkıyorsunuz, lütfen mümkünse yanınızda bir poşet taşıyın ve maske ve eldivenlerinizi çıkartınca poşeti...


BU BİR BAŞARI HİKAYESİDİR
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kömürlü termik santrale karşı verilen hukuki mücadele sürecini değerlendirdi. Başkan Ataç, “Bu süreç, başlı başına büyük bir başarı hikayesidir. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımız on binlerce dilekçe verdi. STK’larımız ve bölge halkı da hep yanımızda oldu. Bütün Eskişehir’e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, Türkiye’ye örnek olacak bir süreci birlikte sürdürdük” dedi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kente yapılması planlanan kömürlü termik santral ve sürdürülen hukuksal mücadeleye ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve basın çalışanları katıldı....


BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARA MASKE DESTEĞİ
Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin ardından ilçelerde de mahalle muhtarlarına maske, kolonya gibi hijyen malzemelerini ulaştırıyor.
Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü aracılığı ile kent merkezinde tüm muhtarlara maske, kolonya, siperlik gibi malzemeleri ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi dışında kalan ilçelerde de muhtarlara hijyen malzemelerini ulaştırmaya başladı. İnönü, Mihalıççık, Alpu, Beylikova, Çifteler, Sarıcakaya, Mihalgazi, Han ve Mahmudiye’de maskelerin ve hijyen malzemelerinin muhtarlara ulaştırıldığını belirte...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr