HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

12.06.2021


SAVAŞÇI DİZİSİNDEN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E VEDA ZİYARETİ
2017 yılında yayınlanmaya başlayan ve çekimleri Eskişehir’de yapılan Savaşçı dizisi 12 Haziran’da yayınlanacak son bölümü ile ekranlara veda edecek. Savaşçı dizisinin yapım koordinatörü Ercan Sönmez, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin dizi çekimlerine verdiği destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Savaşçı dizisi yapım koordinatörü Ercan Sönmez’i makamında ağırlayan Başkan Büyükerşen, “Sınır ötesi harekâtları ve terörle mücadele konusunu işleyerek Türk askerinin hayatını ve karakterini betimleyen dizinizin çekimi için Eskişehir’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şehrimizde sanata ve sanatçıya her zaman destek olmayı sürdüreceğiz. Bundan sonraki projelerinizde tüm ekibe başarılar diliyo...


İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR
Tepebaşı Belediyesi, haşereyle mücadele kapsamında mahallelerde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Tepebaşı Belediyesi, halk sağlığı kapsamında yaptığı çalışmaları kesintisiz şekilde sürdürüyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün larvasit ve uçkun (sinek türleri) ilaçlamaları tüm bölgede sürüyor. Sivrisinek, ergin, karasinek, larva ve diğer zararlı haşere gruplarıyla titizlikle mücadele eden ekipler, Tepebaşı ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Son...


DURGUNSU KANO TÜRKİYE KUPASI YARIŞLARI DEVAM EDİYOR
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışları Sarısungur Göleti’nde devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamuca’da hayata geçirilen Sarısungur Göleti su sporlarının merkezi haline geldi. Özellikle Kano Federasyonu’nun büyük ilgi gösterdiği Sarısungur Göleti, bu sene de 11-13 Haziran tarihleri arasında Durgunsu Kano Türkiye Kupası’na ev sahipliği yapıyor. 12 şehirden 25 takımın 250 sporcu ile katıldığı 1000, 500 ve 200 metre yarışlarında sporcular farklı branşlarda müc...
















logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr