HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

"DENETİMLERİN ARTIRILMASINI TALEP EDİYORUZ"

Strateji Komisyonu Başkanı Yunus Arslanbaşı, "Maalesef, zamlı maaşlar henüz vatandaşlara yansımadan, tüm ürünlere zam uygulanmaya başlanmıştır" dedi. 
25.01.2024 10:27
"DENETİMLERİN ARTIRILMASINI TALEP EDİYORUZ"
"DENETİMLERİN ARTIRILMASINI TALEP EDİYORUZ"
Ekonomik dengelerin ve tüketici haklarının hassas bir denge noktasında bulunduğunu belirten Yunus Arslanbaşı, "Bu durum, vatandaşlarımızın satın alma gücünü olumsuz etkilemekte ve ekonomik belirsizliklere yol açmaktadır. Çalışanların hak ettikleri maaşlarını alamadan, temel ihtiyaç ürünleri dahil yapılan zamların, sosyal dengeleri sarsıcı etkileri olabileceğini düşünüyoruz" diye konuştu.
 
 
Strateji Komisyonu Başkanı Yunus Arslanbaşı, "Esmiad olarak, bu durumu yakından takip ediyor ve denetimlerin arttırılmasını talep ediyoruz.
 
Ekonomik istikrarın sağlanabilmesi adına, işverenlerin çalışanlarına hak ettikleri ücret artışlarını yapmaya çalıştığını, tüketicilerin de adil fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için fiyat artışlarına bir çözüm bulunması büyük önem taşımaktadır. Bu konuda yetkililerden, iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyor, kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek istiyoruz" diye sözlerini tamamladı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr