HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





Eskişehir İl Müftülüğünden Burslu Öğrencilerle Kahvaltılı Tanışma Programı

Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gençlik Kolları Burs ve Yardım Komisyonu, TDV Eskişehir Şubesi tarafından burs verilen ortaöğretim öğrenci ve velilerine yönelik bir tanışma programı düzenledi.
11.02.2024 14:10
Eskişehir İl Müftülüğünden Burslu Öğrencilerle Kahvaltılı Tanışma Programı
Eskişehir İl Müftülüğünden Burslu Öğrencilerle Kahvaltılı Tanışma Programı
Reşadiye Camii Genç Ofis'te gerçekleştirilen programa, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcısı İsrafil İğde, Gençlik Koordinatörleri, manevi danışmanlar , burslu öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Gerek,  "Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlara sahip çıkmak, onları desteklemek, onları doğru bilgiyle bululturmak hepimizin görevidir. Bu öğrencilerimizle tanışmak, onların sorunlarını dinlemek, onlara rehberlik etmek istedik. Bu program vesilesiyle hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz bir araya geldi. Bu tür programların devam edeceğini belirtmek isterim." diye konuştu.

Program, öğrenci ve velilerin görüş ve taleplerinin alınması ile sona erdi.

Programa katılan öğrenci ve veliler, İl Müftüsü Bekir Gerek'e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr