HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

ÜNİVERSİTE CAMİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Eskişehir Teknik Üniversite'si içerisine yapılan Cami inşaatı hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Yaklaşık 800 kişilik cemaat kapasiteli olacak. Caminin 3 bin 522 metrekarelik arsası içerisinde kütüphane ve dinlenme bölümlerinin yer aldığı sosyal yaşam alanlarıda proje dahilinde inşa ediliyor.
07.08.2023 18:55
ÜNİVERSİTE CAMİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR
ÜNİVERSİTE CAMİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR
Devam eden cami  inşaatı çalışmaları hakkında yardım severlerden destek isteyen Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Eskişehir İl Müftülüğü ve TDV Eskişehir Şubesine Camii cemaatimizin ve hayırsever insanlarımızın ayni ve nakdi yardımları ile yaptırılmakta olan Eskişehir Teknik Üniversitesi Camii inşaatı hamdolsun güzel bir şekilde devam ediyor. Tamamlandığında güzel ve işlevsel bir mabet olacak. Tüm hayır ve hizmet sahiplerine teşekkür ediyorum. Tamamlanması ve ibadete açılmadı için daha çok yardıma ihtiyacımız var. Hayırseverleri yardım yapmaya davet ediyorum." dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr