HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

AKŞENER:" SİNAN ATEŞ OLAYI ACİLEN AYDINLATILMALIDIR"

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Emniyet ve istihbarat birimlerini ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Güvenlik güçlerinin bu olayı acilen aydınlatılması için elinden geleceğini yapacağına inanıyorum" diye konuştu
04.01.2023 16:00
AKŞENER:" SİNAN ATEŞ OLAYI ACİLEN AYDINLATILMALIDIR"
AKŞENER:" SİNAN ATEŞ OLAYI ACİLEN AYDINLATILMALIDIR"
Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Emniyet ve istihbarat birimlerini ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Güvenlik güçlerinin bu olayı acilen aydınlatılması için elinden geleceğini yapacağına inanıyorum" diye konuştu. Sinan Ateş'in ailesinin özel talebini ileten Akşener, "Soru önergesi, araştırma önergesi yapılmamasına dair Ayşe Ateş üzerinden bir talep oldu. Bütün herkese duyurmakla mükellefim bunu" dedi. Yeni yılda açıklanan zamlara ve enflasyona da değinen konuşan Akşener, "Devletin tüm kalemlerinde en az yüzde 120'ler seviyesindeki zamları kim yaptı? Makyajlı enflasyon rakamlarının bile üzerine çıkan zamları sen yaptın Sayın Erdoğan. Sizin sırtınızda bir küfe var ama orada 85 milyon vatandaşımız yok, 5 müteahhitiniz, yandaşlarınız var" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr