HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

GÜRDAL BAŞKAN HİZMETTE SINIR TANIMADIĞINI GÖSTERDİ

Eskişehir'de EYT düzenlemesinin açıklanmasının ardından SGK binaları önünde yoğunluk yaşanıyor. Hemen maaş alabileceğini düşünen vatandaşlar, SGK binaları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bunun üzerine Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya'dan kuyruk sorununa kimsenin aklına gelmeyen çözüm geldi.

03.01.2023 16:22
GÜRDAL BAŞKAN HİZMETTE SINIR TANIMADIĞINI GÖSTERDİ
GÜRDAL BAŞKAN HİZMETTE SINIR TANIMADIĞINI GÖSTERDİ
Meslektaşlarının uzayan kuyruklarda fazla zaman kayıbı yaşamaması için SGK Uzmanıyla görüşerek çözüm yolu bulan Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi : " EYT açıklamasından sonra SGK önündeki yoğunluklar çok fazla idi.İstedik ki üyelerimiz buralarda  fazla vakit kaybetmesin,iş yerinden uzaklaşmasın. Zaten hayat şartları zor. Birde işinden uzaklaşmak ayrı bir yük getirecek üyelerimize. Bu sebeple  SGK uzmanı ile anlaşma yaptık. Konuyla ilgili her türlü soruya cevaplar alabiliyoruz. Bu hizmetimiz bir ay boyunca sabah saat 9.00'da başlayıp akşam 17.00' ye kadar odamızda devam edecek. Hiçbir danışman ücreti alınmıyor. Üyelerimiz ilgi gösteriyor. Bu hizmetimizden memnuniyetlerini bildirdiler. Bizde kendilerine yardımcı olabiliyorsak ne mutlu. Yeni EYT Uygulaması tüm üyelerimize hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr