HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





ALPU VE MİHALIÇÇIK’TA GÖSTERİLERE BÜYÜK İLGİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerde Alpu ilçesinde sahnelenen "Tiki İle Miço" adlı çocuk oyunu ile Mihalıççık ilçesinde gerçekleştirilen "Sahnekar Doğaçlama İnteraktif Tiyatro Gösterisi" ilçe sakinlerinden büyük ilgi gördü.
11.02.2024 13:26
ALPU VE MİHALIÇÇIK’TA  GÖSTERİLERE BÜYÜK İLGİ
ALPU VE MİHALIÇÇIK’TA  GÖSTERİLERE BÜYÜK İLGİ
Kırsal ilçelerde kültürel ve sanatsal çalışmaların arttırarak sosyal hayatı güçlendiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
  Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi ve Sahnekar Tiyatro Ekibi iş birliğiyle ilk olarak Alpu Belediyesi Kültür Evi ve Konferans Salonu'nda "Tiki ile Miço" adlı oyun çocuklarla buluştu. Eğlenceli anlar yaşanan oyun sırasında çocuklar tiyatro keyfini doyasıya yaşadılar.
   İkinci etkinlik ise Mihalıççık ilçesinde gerçekleştirildi. Mihalıççık Belediyesi Kültür Evi Salonu'nda Sahnekar Tiyatro Ekibinin sahnelediği "Doğaçlama İnteraktif Tiyatro Gösterisi" izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
   Oyun sonunda ekibi uzun süre alkışlayan izleyiciler, etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirterek "İsteğimiz üzerine Büyükşehir Belediyemizin kültür ve sanat etkinliklerini ilçemize taşımış olması, bizleri çok mutlu etti. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve tüm emek verenlere teşekkür ederiz." dediler. Kırsal ilçelerdeki etkinlikler devam edecek.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr