HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





TEPEBAŞI’NI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Tepebaşı İlçesi 3 Kademe Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. 
05.02.2024 13:20
TEPEBAŞI’NI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ
TEPEBAŞI’NI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ
Buz Ateş Davet Salonlarında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Milletvekili Prof.Dr.Ayşen Gürcan, Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, MHP İlçe Başkanı Faruk Duman, Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.
Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü 3 Kademe Mahalle Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada "Rabbim o kadar büyük ki bu dönem sizlerle yolumu birleştirdi. Sizlerle Cumhur İttifakının neferleriyle kader arkadaşlığı yapmayı nasip etti. 1 haftadır sahadayız. Ben burada sizlerdeki heyecanı ve ışıltıyı görüyorum. 31 Mart akşamı tarih yazacağımızı görüyorum. Bu yolu yürümekten gurur ve onur duyuyorum. Sizlerle olmak benim heyecanımı arttırıyor." diye konuştu.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr