HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 MAYIS 2024, PAZARTESİ

Kazım Kurt, Odunpazarı’na yeniden aday

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı'nı bir dönem daha yönetmek istediğini belirterek, aday adaylık başvurusunu yaptı. Başkan Kurt, aday adaylık başvuru dosyasını CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'na teslim etti. 
05.12.2023 17:43
Kazım Kurt, Odunpazarı’na yeniden aday
Kazım Kurt, Odunpazarı’na yeniden aday
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Odunpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. Başvuru için CHP Eskişehir İl Binasına giden Başkan Kazım Kurt'u CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile partililer karşıladı. Partililerin ıslık ve alkışları arasında il binasına giren Başkan Kurt, aday adaylık başvuru dosyasını CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'na teslim etti. 
 
Burada açıklama yapan Başkan Kurt, Genel Merkez'de yaşanan değişimin Eskişehir'de etkili olacağına vurgu yaptı. "Bundan sonraki değerlendirme Parti Genel Merkezimizin, Parti Meclisimiz ve örgütümüzündür" diyen Başkan Kurt, örgütün doğru değerlendirme yapacağına inandığını belirtti. Başkan Kurt, açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Eskişehir'de, sosyal demokrat ve halkçı bir belediyeciliği uygulamaya çalışan birisi olarak bundan sonraki dönemde de aynı azim ve aynı şevkle görevimi devam ettirmek istiyorum. Eskişehirlilerin bize teveccühüne inanıyorum. Parti örgütümüzün arkamızda duracağına inanıyorum. Genel Merkezimizde yaşanan değişim rüzgarının da Eskişehir'de ciddi anlamda etkili olacağını biliyorum."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr