HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





LÖSEV ULUSAL KANSER HAFTASI’NDA ESKIŞEHIR’I İYILIĞE BOYADI

LÖSEV, iyileşmiş çocuklar, gençler ve gönüllüleri ile Eskişehir'de farkındalık etkinliği düzenledi. 

07.04.2024 02:00
LÖSEV ULUSAL KANSER HAFTASI’NDA ESKIŞEHIR’I İYILIĞE BOYADI
LÖSEV ULUSAL KANSER HAFTASI’NDA ESKIŞEHIR’I İYILIĞE BOYADI

LÖSEV, Eskişehir'deki vakfa kayıtlı iyileşmiş çocuklar, gençler ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki gönüllü öğrencilerin katılımı ile farkındalık etkinliği düzenledi. 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası ve Ramazan Ayı çalışmaları kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliğinde, kanser hastalığının yenilebilir bir hastalık olduğuna, ailelerin iyileşme umuduna vurgu yapıldı. Hazırlanan tabloda "Yaşamak İstiyoruz!" ve Ramazan Ayı çalışmalarına dikkat çeken "Önce Çocuklar İyileşsin" sloganı yer aldı. Ailelerin kanserle mücadelesinde, tıbbi ve sosyal alanlardaki engellerin kalkması ve umutla sağlığa kavuşma istekleri için şehirde renkli bir farkındalık yaratıldı.

LSV DÜKKAN: İyi Şeyler Dükkanı

Adalar mevkiinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyük oldu. Gönüllü ve bağışçı adayları da hazırlanan eserde fırça izi bırakırken LSV Dükkan karavanından alışveriş yaparak lösemi ve kanser hastası çocukların sağlık ve eğitim masraflarına katkıda bulundu.

Ramazan Ayı'nda LÖSEV'e katkı sağlamak için ise şu yollar izlenebilecek:

• Türkiye'deki tüm banka şubelerinden "BAĞIŞ EKRANLARI" aracılığı ile masraf ödemeden veya internet bankacılığı üzerinden

• Tüm PTT Şubelerinden,

• www.losev.org.tr web sitemizden RAMAZAN BAĞIŞI, FİTRE VE ZEKAT" sekmelerine tıklayarak,

(Yardımlarınız için detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html linkinden ulaşabilirsiniz.)

• Tüm operatörlerin faturalı hatlarından 3406 kısa SMS hattına LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA kelimelerinden birini ya da 1998 kısa SMS hattına FİTRE yazarak SMS'le bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

• LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek bağış yapabilir veya bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan LÖSEV Vakıf Merkezine ulaşabilirsiniz. 




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr