HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





ÖZEL ÜMİT'TEN ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERİ VURGUSU

Eskişehir Ümit Hastanesi Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü olan 15 Şubat'ta çocukluk çağı kanserleri hakkında açıklamalrda bulundu.
15.02.2024 16:33
ÖZEL ÜMİT'TEN ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERİ VURGUSU
ÖZEL ÜMİT'TEN ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERİ VURGUSU
Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü olan 15 Şubat'ta çocukluk çağı kanserleri hakkında farkındalık yaratmak ve erken evrede teşhis edilen birçok çocukluk çağı kanseri yüksek oranlarda tedavi edilebileceği unutulmamalıdır.Erken belirtiler genellikle çok daha yaygın hastalıkların veya yaralanmaların neden olduğu belirtilere benzer olduğundan çocuklardaki kanserleri hemen fark etmek zor olabilir. Yine de birçok çocukluk çağı kanseri, şikayetler ve belirtiler nedeni ile başvurulan bir doktor ya da ebeveynler tarafından erken dönemde tespit edilir. Çocuklarda kanser yaygın olmamakla birlikte, geçmeyen olağan dışı belirti veya semptomların varlığında bir sağlık kuruluşuna baş vurmak doğru olacaktır." 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr