HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

AKŞENER BÜYÜKŞEHİR VE ODUNPAZARI ADAYLARINI AÇIKLADI

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı'nın Melih Aydın olduğunu açıkladı.
05.10.2023 16:30
AKŞENER BÜYÜKŞEHİR VE ODUNPAZARI ADAYLARINI AÇIKLADI
AKŞENER BÜYÜKŞEHİR VE ODUNPAZARI ADAYLARINI AÇIKLADI
Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmeye karar veren İYİ Parti'nin İzmir'in ardından Eskişehir adayı da belli oldu.
Bugün Eskişehir'e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı'nın Melih Aydın olduğunu açıkladı. Odunpazarı'nda ise birkaç gün önce görevinden istifa eden eski il başkanı Emine Edizgil ismini açıkladı.
Geçtiğimiz hafta İzmir'e giden Akşener, partisinin İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu ilan etmişti.
19 Eylül'de sinyal verilmişti
36 yaşındaki iş insanı Melih Aydın, 19 Eylül'de sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme gerçekleştirdiğini ifade etmişti.


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI 
MELİH AYDIN KİMDİR?

Türkiye'de lunapark sektörünü başlatan ailelerden birinin üçüncü kuşak temsilcisi… 16 yaşından beri aktif ticari hayatın içinde. Eskişehir OSB'de üretim yapıyor. 110 kişinin istihdam edildiği şirketin merkezi Ankara'da… Lunapark sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren bir ailenin üyesi. 2010 yılında aile şirketinden ayrılıp Funnivarium markasını oluşturdu. AVM içi eğlence merkezleri işletmeciliği, açık alan lunapark faaliyetleri ve lunapark makineleri üretimi yapıyor. 31 şehirdeki birçok lunaparkta ve alışveriş merkezinde Funnivarium'un ürettiği makineler bulunmakta. Sektörünün öncüleri arasında gösterilen 35 yaşındaki Melih Aydın, pek çok sivil toplum kuruluşunda görev aldı, yöneticilik yaptı. Hayırsever kişiliğiyle de tanınan Aydın, LÖSEV gibi kurumlarla sosyal sorumluluk projeleri yürüttü. Türkiye Zeka Vakfı'nın projeleri içinde de yer alıyor. 2015 doğumlu Aslan Aydın'ın babası.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr