HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





ESKİŞEHİRLİ UZLAŞTIRMACILAR 2023’Ü DEĞERLENDİRDİ

Eskişehir Uzlaştırmacılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile sicile kayıtlı uzlaştırmacılar 2023 yılı değerlendirme ve 2024 yılında yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü akşam yemeğinde bir araya geldiler.
09.01.2024 13:29
ESKİŞEHİRLİ UZLAŞTIRMACILAR 2023’Ü DEĞERLENDİRDİ
ESKİŞEHİRLİ UZLAŞTIRMACILAR 2023’Ü DEĞERLENDİRDİ
Eskişehir'de bir restaurantta gerçekleşen yemeğe Dernek Başkanı Muharrem Akaydın başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile uzlaştırmacılar katıldı.

Başkan Muharrem Akaydın yaptığı açıklamada : "Birlik Beraberliğimiz için bu tür sosyal etkinlikleri çok önemsiyoruz. 2023 Yılında hep birlikte birçok faaliyetimizi birlikte gerçekleştirdik. Uzlaştırmacı meslektaşlarımızın bundan sonrada yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Dernek olarak meslektaşlarımızın karşılaştıkları sorunları biliyor ve çözümü için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Adalet Bakanlığı Alternatif Çözümler Dairesi Başkanlığının 2023 yılı verilerine göre Türkiye'nin en başarılı ili olduk. Bunda her birimizin payı var. Bu başarımızın sürdürülebilir olması için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız iş toplumsal yaşama büyük katkı sağlıyor. Toplumun her kesimiyle temas halindeyiz. Aralarında anlaşmazlık bulunan taraflar arasında onarıcı adalet dediğimiz uzlaştırma ile husumet ortadan kalkıyor. Onarıcı adalet sağlanmış oluyor. Neticede hepimiz işimizi severek yapıyoruz. Yemeğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum." Dedi.


ESKİŞEHİRLİ UZLAŞTIRMACILAR 2023’Ü DEĞERLENDİRDİ

Yemeğe katılan uzlaştırmacılar birbirleriyle görüş alışverişinde bulunarak uzlaştırma ile ilgili yapılan müzakereler, edimler ve süreç hakkında istişarelerde bulundular.Geç vakite kadar süren sohbetlerin sonunda günün anısı olarak toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr