HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





KÖŞE YAZARLARIMIZ TANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

Eskişehirdenhaber ile Defne Yayınevi-Köprübaşı Edebiyat Dergisi yazarları tanışma kahvaltısında bir araya geldiler.
29.01.2024 13:13
KÖŞE YAZARLARIMIZ TANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU
KÖŞE YAZARLARIMIZ TANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU
Eskişehir öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya katılan yazarlar, Köprübaşı Edebiyat Dergisi sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Rukiye Özdemir ile Eskişehirdenhaber Köşe yazarı Hüseyin Turhan'a organizasyon için teşekkür ettiler.
Köşe yazarı ve Şair Ahmet Urfalı tarafından sunulan etkinlikte yazar ve şairler kendilerini tek tek tanıtıp duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Okunan şiirler duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.
Eskişehirden  Haber sitesinin her geçen gün güçlenerek yoluna devam ettiğinin altını çizen köşe yazarı Hüseyin Turhan konuşmasında özetle şunları söyledi: "Çağımız bilgi ve teknolojiyi en iyi kullanma çağı. Basılı gazeteler eskisi kadar ilgi görmüyor okunmuyor. Artık insanlar dünyanın bir ucunda meydana gelen haberi ya da köşe yazarını elindeki akıllı cep telefonundan kısa zamanda kolayca okuyabiliyor. Bu sektörde önemli olan doğru ve tarafsız haberi okuyuculara ulaştırmaktır. Çok emek isteyen bir iş habercilik. Güçlü bir yazar kadrosu ile kadim şehrimize hizmet etmekteyiz. Siz değerli yazar dostlarımızın birbirleriyle tanışması ve kaynaşması için böyle bir etkinlik düşündük. Sizlerle bir arada bulunmaktan çok mutluyuz. Defne yayınevi Müdiresi Rukiye Özdemir hanıma ve tüm yazarlarımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum. " dedi.


KÖŞE YAZARLARIMIZ TANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

Defne yayınevi Müdiresi Rukiye Özdemir de yaptığı selamlama konuşmasında davetlerine katılımlarından dolayı yazarlara teşekkür etti. Özdemir: "İnsanın olmanın en önemli özelliğidir bir arada yaşamak. Güzel şeyler yapmak paylaşmak. Köprübaşı Edebiyat Dergimiz'in 1.yılını kutladığımız bu soğuk kış gününü sıcacık hale getirdiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Eskişehirdenhaber sitesi köşe yazarlarından Sevda Çakar'da yaptığı selamlama konuşmasında böyle nitelikli ve geniş bir ailenin üyesi olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Eğitimci Yazar Behçet Uyanık'ta konuşmasında yazarlık serüvenine başladığı ilk günlerden bahsederek, köşe yazılarında toplumsal sorunları dile getirerek iyi bir insan, dürüst ve çevresine faydalı birey olunması noktasında köşe yazıları yazdığını sözlerine ekleyerek programı düzenleyenlere teşekkür etti. 
Tanışma kahvaltısına Prof.Dr.Rıdvan  Kozak,Kalp Damar Cerrahı Doc.Dr. Selami Doğan, Ahmet Urfalı, Yunus Emre Güllü,Neyyir Arıbaş,Tülin Onar, İbrahim Gülbay,Muharrem Büyükcan,Sevda Çakar, Havva Gül Tektaş,Fehmi Erdoğan,Fikret Görgün,Hüseyin Turhan ve  Behçet Uyanık, Aydın Çetinkaya,Rukiye Ödemir,Murat Çelenk,Erdinç Baca,Soner Özdemir,Meral Turhan,Emine Uyanık,Ümran Urfalı, Nevibe Çetinkaya,Ertuğrul Altınel,Lütfü Kılıç,Volkan Yıldırım,Elif Arslan,Solmaz Güven ve Ümit Baca  katıldı.


KÖŞE YAZARLARIMIZ TANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

Köşe Yazarı Neyyir Arıbaş çaldığı bağlamasıyla etkinliğe renk kattı.Daha sonra günün hatırasına çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr