HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





“Ayşe hanımı size emanet ediyorum”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Ahbaplar Grubunun konuğu oldu.
20.01.2024 15:05
“Ayşe hanımı size emanet ediyorum”
“Ayşe hanımı size emanet ediyorum”
Eldem Rezidans'ta düzenlenen toplantıya Ahbaplar Grubu üyeleri eşleriyle katılırken çeşitli sosyal kesimlerden davetliler de hazır bulundu.
Ahbaplar Grubu Onursal Başkanı Ali Eldem, açılış konuşmasında Ahbaplar olarak Büyükerşen ve Ünlüce'yi ağırlamaktan mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, nasıl bir Eskişehir'de yaşamak istediklerini de anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet'in kuruluş aşamasını anlattıktan sonra, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetini korumak ve kollamak zorunda olduklarını ifade ederek, eski Başbakan Bülent Ecevit'in kendisine ilk adaylık teklifini anlattı.
Büyükerşen, "25 yıllık sürede örnek bir şehit yarattık. Her şeyin bir sonu vardır. Benim de görevimin sonu geldi. Cumhuriyet kentine Cumhuriyet sevdalısı Atatürkçü bir kadın Başkan yakışır. Ayşe hanımı sizlere emanet ediyorum. Bana vereceğiniz oyların daha fazlasını Ayşe Ünlüce'ye vermenizi istiyorum" dedi.
Ayşe Ünlüce de yaptığı konuşmada, "Eskişehir'de ne zaman sıkıntılı bir dönem olsa Ahbaplar Grubunu hep yanımızda gördük, birlikte yararlı işler yaptık" diyerek teşekkür etti.
Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden öncü Belediye 1. Hukuk Müşavirliği, Sivil Toplum Kuruluşları, kadın ve çevre hareketlerinin içinde çalıştığını belirterek, "Eskişehir'e yaptığımız önemli hizmetlerden biri de Büyükerşen hocamızın desteğiyle Kadın Dayanışma Merkezi'ni kurmaktır. Buradan bir çok kadın hizmet aldı. Şimdi ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bir Cumhuriyet kadını olarak Eskişehir'de bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyorum. Bir hukukçu eli değmesini istiyor, adil bir yönetim sergileyeceğimi vaat ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ayşe Ünlüce'ye başarı dilekleri sunulurken, Aysel Eldem tarafından Ahbaplar Grubu üyeleri ve eşleri adına çiçek taktim edildi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr