HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





Ayşe Ünlüce, Esnafın Gözünden Sorunları Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, kentteki esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinlemek ve taleplerini öğrenmek amacıyla, Yunus Emre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Can ve yönetimi ile gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er ve yönetimini de ziyaret etti.
24.01.2024 09:42
Ayşe Ünlüce, Esnafın Gözünden Sorunları Dinledi
Ayşe Ünlüce, Esnafın Gözünden Sorunları Dinledi
Ünlüce, esnafın durumu ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundukları ziyaretlerle ilgili şu açıklamada bulundu: "Esnafımızın durumu ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz Başkanlarımıza ve yönetimlerine ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Esnafımızın sorunlarını anlamak ve çözüm yolları üzerinde çalışmak, Eskişehir'in kalkınması için önemli bir adımdır. Bu ziyaretler, işbirliği ve dayanışma ruhunu güçlendirmek adına atılmış önemli bir adımdır."
Ayşe Ünlüce, ziyaretlerin sonunda Başkanlar ve yönetimleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve esnafın her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr