HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





İLÇE YÖNETİMİ ADAY TERCİHİNİ ELEŞTİREREK İSTİFA EDECEKLER

Dün yapılan CHP parti meclisi toplantısı sonrası bazı adayların ismi kamuoyu ile paylaşıldı.  Sarıcakaya İlçe Yönetimi gösterilen adayın ilçede tanınırlığı yok gerekçesiyle görevlerinden istifa edeceklerini açıkladılar.

27.01.2024 10:33
İLÇE YÖNETİMİ ADAY TERCİHİNİ ELEŞTİREREK İSTİFA EDECEKLER
İLÇE YÖNETİMİ ADAY TERCİHİNİ ELEŞTİREREK İSTİFA EDECEKLER
Sarıcakaya CHP'de tepkiler büyük. İlçe yönetimi Safiye Kesgin'in aday gösterilmesine tepki göstereceklerini açıklayan CHP Sarıcakaya İlçe Başkanı Sema Yavuz yaptığı açıklmada şu görüşlere yer verdi. "Sarıcakaya ilçemize desteklenen adayı seçmedikleri için ilçe yönetimi olarak görevimizden istifa edeceğiz. CHP'nin burada seçimi kazanmaya gönlü yok. Safiye Kesgin Sarıcakaya ilçe merkezinde tanınan bir isim değil. CHP nasıl kazanamayız stratejisini izliyor. Biz yönetim olarak buna tepkiliyiz. Tepkimizi de görevden istifa ederek ortaya koyacağız. " dedi.
Başkan  Yavuz, "İl Başkanımız Talat Yalaz ile görüştük 'Toparlarız' dedi. Aday kesinleştikten sonra telefonlarımızı açmadı. İlçe örgütlerinin arkasında durmadı. İlçe adaylarının nasıl belirlendiğine dair bir fikrimiz yok" ifadelerini kullandı. 
Sarıcakaya İlçesinde CHP'den Ahmet Dinçer,Veli Üstündağ ile Safiye Kesgin Aday Adayı olmuştu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr