HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





YÜZÜGÜLLÜ TEMPOYU ARTIRDI

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü muhtarlarla bir araya geldi. Yüzügüllü "Bizler hizmet için varız. Muhtarlarımızla birlik olup mahallelerimizin sorunlarını en kolay şekilde çözüme ulaştırmak için hizmete talibiz" dedİ

20.02.2024 16:40
YÜZÜGÜLLÜ TEMPOYU ARTIRDI
YÜZÜGÜLLÜ TEMPOYU ARTIRDI

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü yaptığı konuşmada "Biz Sivrihisar'da görev yaparken muhtarlarımızla birlikte sürekli iç içe olarak tüm sorunları beraber aştık. Muhtarlarımızla birlik olarak Sivrihisar'ımızı Dünya markası yaptık. Sizler yerelde kılcal damarlarsınız. Sizler olmazsa olmazımızsınız. Sizlerle birlikte mahallelerimiz ihtiyaçlarını daha çabuk öğrenip daha hızlı hizmet götürmek için sizler olmazsanız bizler zorlanırız. Biz muhtarlarımızla bir ekibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Muhtarlarımız bize sorunları getirdiğinde biz sorunları en kolay çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz. Bizim tek gayemiz halkımızın nasıl bir ferah ve rahat bir hayat sağlaması ve yüzlerini güldürmek için uğraşıyoruz.

Biz bunu Sivrihisar'da başardık. Şimdi sıra Tepebaşı'nda. Yapılmayacak bir şey yok. Azmettikten sonra, istedikten sonra bütün sorunlar aşılır. Bahane üretmek kolay, bahane üretildikçe sorunlarda artmaya başlar. Biz sorun olmak için değil çözüm odaklı belediyecilik için hizmete talibiz. Buraya ne siyaset yapmaya ne kavga etmeye geldim. Şuan mevcut belediye başkanı elinden geldiğince bir şey yapmaya çalışmış. Ama ben Tepebaşı'na daha iyisini yapmaya geldim. Hep hizmet odaklı, insan odaklı ve şeffaf çalıştım. Şimdi burada da Büyükşehir'de, Odunpazarı'nda ve Tepebaşı'nda siz değerli muhtarlarımızla birlikte tüm sorunları aşmak için çalışacağız. Siz mahallerin sorunlarını bize getireceksiniz bizde sorunları çözeceğiz. Gerekirse Ankara'da bakanlıkların önünde yatarız ama hizmeti getiririz. Bizler hizmet için varız. Muhtarlıklar, belediyeler halkın. Belediyelerin halkını cezalandırma gibi bir lüksü yok. Halk bizleri hizmet etmemiz için, problemlerin çözülmesi için getiriyor. 31 Mart'tan sonra Tepebaşı'na hizmet etmek için çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr