HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





AV.ÖNDER: "YEREL SEÇİMDE DEĞİŞİM İSTEYEN BTP'YE OY VERSİN"

BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder: Değişim isteyen önce partisini değiştirsin.Önder, "Aynı partiye oy vererek değişim gelmez. Bir kere İnsanımızın oy verdiği partiyi değiştirmesi lazım. Gerçekten değişim isteyen Bağımsız Türkiye Partisi'ne oy versin" dedi.
18.02.2024 19:19
AV.ÖNDER: "YEREL SEÇİMDE DEĞİŞİM İSTEYEN BTP'YE OY VERSİN"
AV.ÖNDER: "YEREL SEÇİMDE DEĞİŞİM İSTEYEN BTP'YE OY VERSİN"
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder siyasette değişim tabandan başlar dedi.

Değişim isteyen vatandaşın işe oy verdiği partiyi değiştirmekle başlaması gerektiğini söyleyen Önder, "Ben değişim istiyorum diyenler Bağımsız Türkiye Partisi'ne oy versin" dedi.

Siyasetteki değişim tartışmasını yenimesaj.com.tr'ye değerlendiren Önder şunları söyledi;

"Millet değişim istiyor ama aynı partiye oy vererek değişim gelmez. Bir kere İnsanımızın oy verdiği partiyi değiştirmesi lazım, partisini değiştirmesi lazım. Bu seçimde yine birinci parti AKP, ikinci parti CHP olursa yine benzer bir siyasi tabloyu bu millet oluşturursa, sadece bu seçimde değişim elde edemediği gibi bir sonraki seçimde de değişimin imkanını kapatmış olacak. Sen başka bir partiyi güçlendir de önümüzdeki seçimde, 'Bu da alternatif olarak var' densin. Yine körü körüne aynı partilere destek verecek insanlar yine olacak. Onlar zaten değişimi getirecek olanlar değil.

"Değişim isteyenlere sesleniyorum"

Değişim isteyenlere sesleniyorum;  değişim isteyenlerin oranı şu an yüzde 20'nin üstünde. Toplumun yüzde 20'si, 'Artık ben mevcut partilere oy vermek istemiyorum, değişim istiyorum' diyor. Bu insanlar lütfen sandığa gitsin ve bugüne kadar belediyecilik yapan, iktidar eden partilere değil, Bağımsız Türkiye Partisi'ne oy versin.

"Değişim milletimizin tercihini değişmesiyle mümkündür"

Ben değişim istiyorum diyenler Bağımsız Türkiye Partisi'ne oy verse biz yüzde 20 oy alacağız. İşte al sana değişim. İşte yüzde 20 ile yepyeni bir siyasiyi parti, kirlenmemiş bir siyasi partiyi, genç bir siyasi partiyi, genç lideri, genç adayları olan bir siyasi partiyi Türkiye'nin ikinci partisi haline getirdin demektir. Böyle olursa 2028 seçimlerinde 'Ne yapacağım' diye kimse düşünmeyecek ve 2028 seçimlerinde büyük değişimin taşları, büyük değişimin dinamikleri şimdi oluşturulmuş olacak. Onun için değişim ancak milletimizin tercihini değişmesiyle mümkündür."
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr