HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





İNÖNÜ'DE BALKAN AKTAŞ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Yerel seçim takvimi tüm hızıyla işliyor. Bugün seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı. Siyasi partiler aday listelerine son şeklini vermek için yoğun çaba sarfediyorlar. Yapılan kamuoyu yoklamasında İnönü İlçesinde CHP Aday Adayı Balkan Aktaş ismi öne çıkıyor.
04.01.2024 21:51
İNÖNÜ'DE BALKAN AKTAŞ ÖN PLANA ÇIKIYOR
İNÖNÜ'DE BALKAN AKTAŞ ÖN PLANA ÇIKIYOR
Uzun süredir İnönü Belediyesinde görev yapan Başkan A.Adayı Aktaş, daha sonra bu görevinden ayrılarak Büyükşehir Belediyesi İnönü İlçesi  ESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde teknik eleman olarak görev yaptı. Memuriyet hayatını Belediye Hizmetlerinde geçiren Balkan Aktaş vatandaşlarla kurduğıu sıcak diyaloglar ve çözüm odaklı yürüttüğü hizmet anlayışı kendisini diğer aday adaylarının önüne geçiriyor.

Partisi tarafından İnönü İlçesinde aday gösterilmesi halinde önemli projeleri kamuoyu ile paylaşacağını belirten Aktaş, Belediyeciliği çok iyi bildiğini,yeterli tecrübeye sahip olduğunu söyleyerek doğup büyüdüğü ömrünün tamamını geçirdiği ilçesine Belediye Başkanı olarak hizmet etmekten onur duyacağını sözlerine ekledi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr