HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





MORTAN’DAN BÜYÜKERŞEN’E NEZAKET ZİYARETİ

Ekonomist-yazar, öğretim üyesi Prof. Dr. Kenan Mortan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.
11.02.2024 13:29
MORTAN’DAN BÜYÜKERŞEN’E NEZAKET ZİYARETİ
MORTAN’DAN BÜYÜKERŞEN’E NEZAKET ZİYARETİ
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e yönelik nezaket ziyaretleri devam ediyor.
Büyükerşen son olarak Türkiye'de kent ve bölge ekonomisi üzerine yaptığı çalışmalar ile bilinen ekonomist-yazar, öğretim üyesi Prof. Dr. Kenan Mortan ve eşi Monelle Mortan'ı makamında ağırladı.
 
   Büyükerşen'e nazik misafirperverliği için teşekkür eden Mortan, Büyükerşen'in gerek akademik yaşamı gerekse yerel yönetimlerde ilklere ve örnek alınacak projelere imza attığını ifade etti.
 
Büyükerşen de misafirlerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederken başta Türkiye ekonomisi ve ülke gündemi olmak üzere çeşitli konularda yapılan karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr