HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





Ayşe Ünlüce, Uludere Mahallesi'nde

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Uludere Mahallesi'ni ziyaret ederek muhtar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaret, mahalle halkı tarafından coşku ve destekle karşılandı.
04.02.2024 11:10
Ayşe Ünlüce, Uludere Mahallesi'nde
Ayşe Ünlüce, Uludere Mahallesi'nde
Uludere Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Bayırlı, Ayşe Ünlüce'nin adaylığını destekleyerek, "1 Nisanda Büyükşehirde bir Ayşe Ablamız Tepebaşı'nda Ahmet Abimiz olacak. Onların yanındayız, yolları açık olsun" dedi.
Ayşe Ünlüce, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Ben de bu toprağın insanlarından birisiyim. Ana ve baba evime hoş bulduk. Cumhuriyetin 100. Yılında kadın belediye başkan adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 1 Nisan sabahında hep beraber güzel bir Eskişehir'e uyanacağız" ifadeleriyle duygularını paylaştı. Ayrıca, yakın köylerde Tepebaşı Belediyesi'nin hizmetlerini nasıl getirdiğini şahit olduğunu vurgulayarak, Ahmet Başkan'ın başarılı yönetimine övgüde bulundu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, "25 yılımız beraber geçti arkadaşlar. Bu köy benim çok sevdiğim bir köy çünkü sevgi karşılıklı. Önümüzdeki 5 yılda Ayşe Başkanla çok daha iyi şeyler yapacağız. Dilimiz aynı, görüşümüz aynı. Ayşe Başkan gittiği yerlerde büyük sevgiyle karşılanıyor çünkü bu toprağın insanı. Biz kimseye kibir yapmadık, üsten bakmadık. Ben her zaman söylerim, halktan kopmayan insanlarız; benim arkamda halk var. Biz vaat etmeyiz, yaparız." dedi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr