HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





BAŞKAN KURT: "ÇOK HİZMET ETMEK İSTEDİK ANCAK ENGELLENDİK"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce Orhangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Buluşmada konuşan Başkan Kurt, Orhangazi Mahallesi'ne daha çok hizmet etmek istediklerini ancak engellendiklerini söyledi. 
30.01.2024 21:12
BAŞKAN KURT: "ÇOK HİZMET ETMEK İSTEDİK ANCAK ENGELLENDİK"
BAŞKAN KURT: "ÇOK HİZMET ETMEK İSTEDİK ANCAK ENGELLENDİK"
Odunpazarı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Orhangazi Mahallesinde yaşayan CHP üyeleri ve mahalle sakinleri ile buluştu. Toplantıya CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar da katıldı.



"BİZ SİZİ SEVİYORUZ"



CHP'nin yerel seçimlerde Orhangazi Mahallesi'nde birinci parti olacağını belirten Başkan Kurt, "Ben buna inanıyorum" dedi. Orhangazi Mahallesi gelişirken CHP'nin oylarının arttığını ifade eden Başkan Kurt, "Şuan da Eskişehir'de en zor mahallelerden birinde görev yapıyorsunuz. Ne kadar zor olduğunu biz biliyoruz. Bunun için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz yokken burada CHP'nin bayrağını dalgalandıran arkadaşlarımıza minnet borçluyuz. Önümüzdeki süreçte bu mahallede yapacağımız çalışmalara birlikte karar verelim. 2 dönemdir Orhangazi Mahallesi'nin muhtarlığı yapan İhsan Çağlar, bu dönem muhtarlığı bırakıyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum. Odunpazarı Kent Konseyi Mahalle Meclisi, bu mahallede eksik kaldı. Onu tekrar canlandırmalıyız. Mahalle Meclisi canlandığında daha demokratik bir katılım ile yönetimi güçlendiririz. En zor mahallelerden birisi Orhangazi çünkü bir caddesi var. O cadde de Karayolları'na ait. İki tarafa da bir şey yapamıyoruz. Servis yoluna bile izin vermiyorlar. Alttan ya da üstten geçit yaparak mahalleyi birbirine bağlayalım istediğimiz halde, izin vermemekte direniyorlar. Yeni dönemde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce ile birlikte, Karayolları'nı ikna ederiz. Karayolları ikna olduğu takdirde Orhangazi Mahallesi'nde düzgün bir iş çıkartılabilir. Yıllardır çevre yolunu yapmayanlar, bu yolu mahalle dışına almayanlar, merkezde de bizim bu yol üzerinde hizmet vermememize engel oluyorlar. AKP'li politikacılar geldiğinde hala neden Kütahya yolunun caddeye dönüştürülerek belediye devredilmediğini soralım. Belediye, bu yolun etrafında inşaat yapma şansına sahip değil. Bunun sorgulanması gerekiyor. Yıllardır Orman Fidanlığının atıl kalmasına neden itiraz edilmedi, neden burası halkın kullanımına açılmadı? Bunu sorun" diye konuştu. 


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr