HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Dertleşti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi'ni ziyaret ederek pazar alışverişi yapan hemşehrileriyle buluştu. Ziyaret sırasında, yüksek enflasyonun neden olduğu ekonomik zorlukları ele alan Ünlüce, mahalle sakinleriyle dertleşti.
22.01.2024 13:01
Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Dertleşti
Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Dertleşti
Ünlüce, pazar torbalarının yeterince dolmamasının temel sebebini ülke genelindeki yüksek enflasyon olarak belirtti. Bu bağlamda, tarımın ve üreticilerin desteklenmesinin önemine vurgu yaptı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda, Ünlüce, tarım ve üreticilerin daha fazla desteklenmesi için çalışacaklarını belirtti.
 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de 14 ilçede çiftçilere destek vermeye devam edeceğini ifade eden Ayşe Ünlüce, kırsal kalkınmanın sağlanması ve tarımın güçlendirilmesi adına projeler geliştireceklerini söyledi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr