HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





Ünlüce ve Kurt Emirdağ yöresel halk oyunlarını bir Emirdağlı gibi oynadılar

Eskişehir CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emirdağ yöresel halk oyunlarını bir Emirdağlı gibi oynadılar ve Emirdağlılarla buluştular.
11.02.2024 13:59
Ünlüce ve Kurt Emirdağ yöresel halk oyunlarını bir Emirdağlı gibi oynadılar
Ünlüce ve Kurt Emirdağ yöresel halk oyunlarını bir Emirdağlı gibi oynadılar
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt; Emirdağ yöresel halk oyunlarını bir Emirdağlı gibi oynadılar ve Emirdağlılarla buluştular. Emirdağ ve Avrupa Platform Başkanları Habip Umutoğlu ve Sebahattin Tetik; Eskişehir Kurtuluş Türk Halk Müziği korosuna bir Eskişehir'de restaurantta kahvaltı verdi. Bu kahvaltıya Ünlüce, Kurt, CHP Eskişehir   İl Başkanı Talat Ayaz ve Emirdağlılar katıldı. Ünlüce ve Kurt Emirdağ yöresel halk oyunlarını bir Emirdağlı gibi oynadılar ve Emirdağlılarla buluştular ve güzel bir etkinlik oldu.

Ünlüce, Kurt, Ayaz ve Emirdağlılar düzenlenen etkinlikten memnun şekilde ayrıldılar.

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – ESKİŞEHİR
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr