HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





"Anayasa'ya ve yasalara dokunma"

29 Ekim Kadınlari Dernegi Genel Başkanı Av. Şenal Sarıhan Basın Açıklaması yaparak, "Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi ülkemiz açısından çok ciddi bir durumdur" dedi.
31.01.2024 19:11
"Anayasa'ya ve yasalara dokunma"
"Anayasa'ya ve yasalara dokunma"
Av. Şenal Sarıhan, "Bugün Anayasa Mahkemesi'nin kararlarını yok sayan yargı makamlarının ardından TBMM 'nin aynı tutumu izlemesi, Anayasasız bir devlet olduğumuzun açık kanıtıdır. Sorun salt Can Atalay sorunu değildir. Memleketimizin demokrasi ve adalet sorunudur. Bugün Anayasa'yı yok sayan anlayış, başta Medeni Yasa olmak üzere Cumhuriyet Devrimleri'nin ürünü olan demokratik ve laik yasaları ortadan kaldırmak için harekete geçmiş durumdadır. Meclis çoğunluğunun bu kararına karşı halkımızın kendi iradesini yüksek sesle ifade etme sorumluluğu bulunmaktadır. Susmak, boyun eymektir.Kadinlar olarak; "Anayasa'ya ve yasalara dokunma" çağrımızı yineliyoruz." diyerek sözlerine son verdi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr