HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





ERDOĞAN İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için Eskişehir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir'imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar" dedi.
28.01.2024 17:58
ERDOĞAN İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI
ERDOĞAN İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Nebi Hatipoğlu'nun ardından bugün de ilçelerimizde aday göstereceğimiz isimleri açıklamak için bir aradayız. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir'de Büyükşehir ve ilçeleriyle destan yazacağımız bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Eskişehir'in 31 Mart'ta tercihini gerçek belediyecilikten kullanacağından şüphe duymuyorum. 31 Mart hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Eskişehir, yüzyılının öncülüğünü yapacaktır. Milletin gönlüne girmiş bir kadro olarak önümüzdeki seçimlerde bir kez daha aynı yolda bismillah diyeceğiz. Yunus Emre'nin dediği gibi, 'Biz sevdik aşık olduk, sevildik maşuk olduk. Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.' Biz milletimize aşığız. Biz ülkemize hizmet etmeye, şehirlerimize eser kazandırmaya meftunuz. Bunun için sürekli kendimizi, kadrolarımızı, vizyonumuzu, programlarımızı, projelerimizi yenileyerek, daha ileriye götürerek yolumuza devam ediyoruz.

Şu Eskişehir'e hızlı treni kim getirdi?

Şu Eskişehir'in bütün yollarıyla ilgili atılan adımlarda kimin imzası var? Bütün otobanlar kimle inşa edildi? Altyapısıyla, üstyapısıyla kim bunları yaptı? İnşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir'imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar" dedi.
 


İşte Ak Parti'nin İlçe Adayları


Odunpazarı: Özkan Alp


Tepebaşı: Hamid Yüzügüllü


  Sivrihisar: Hüseyin İlhan


Günyüzü: Hidayet Özmen (BBP)


Han: Bekir Belceli


İnönü: Serhat Hamamcı


Mahmudiye: Murat Uçarer


Mihalgazi: Zeynep Güneş


Beylikova: Vahit Kara


Mihalıççık: Halil Sami Barış (MHP)


Seyitgazi: Erhan Erden (MHP)


Çifteler: Kadir Bıyık (MHP)


Alpu: Alparslan Kokulu (MHP)

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr