HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





EZEL AKAY’DAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Yönetmen, senarist ve yapımcı Ezel Akay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyaretinde bulundu.
27.12.2023 14:43
EZEL AKAY’DAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
EZEL AKAY’DAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. Eskişehir'de çekilmesi planlanan filmin hazırlıkları kapsamında şehre gelen yönetmen, senarist ve yapımcı Ezel Akay, Başkan Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.
Misafirperverliği nedeniyle Büyükerşen'e teşekkür eden Akay, Eskişehir'in kültür ve sanat alanında çok önemli bir noktada olduğunu belirterek Başkan Büyükerşen'e sanata ve sanatçıya verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Büyükerşen de sanata ve sanatçıya olan desteğinin her zaman süreceğini belirterek nazik ziyaret sebebiyle Akay'a teşekkür etti.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından çektirilen fotoğrafla tamamlandı.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr