HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





EMİNE EDİZGİL SEÇİM BÜROSU AÇTI

İyi Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil,düzenlenen törenle seçim bölgesinde irtibat bürosu açtı. Büro açılışına parti yöneticilerinin yanısıra İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih aydın'da katıldı.
28.01.2024 00:18
EMİNE EDİZGİL SEÇİM BÜROSU AÇTI
EMİNE EDİZGİL SEÇİM BÜROSU AÇTI

Kemal Zeytinoğlu Caddesi Paşa Mahallesi, No 26'daki açılışa İYİ Parti Eski Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ile partililer ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan İYİ Parti Odunpazarı adayı Emine Edizgil özetle şunları dile getirdi: "Kıymetli Odunpazarlılar,Beni hiç yarı yolda bırakmayan değerli dava arkadaşlarım,Eskişehir'in özgür ve güçlü kalemleri, değerli basın mensupları Odunpazarı Seçim İrtibat Büromuzun açılışına hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Sizleri görünce heyecanımdan kalbim yerine sığmıyor. Sizleri görünce seçimlerin masa başı oyunlarıyla değil, sokaklarda, caddelerde yani aziz milletimizin arasına karışarak kazanılacağını bir kere daha anlıyorum. Bu kalabalığı, milletimizin bu karşılık desteğini görünce bir kere daha anlıyorum ki kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız. Çünkü biz asla kendimiz için bir seçime girmedik. Biz herhangi bir partinin yancısı olmayı asla kabullenmedik. Kolay yolu seçip, başkalarının gölgesine sığınıp, birkaç makam, birkaç koltuk kapmak için yola çıkmadık. Çıkanları görüyoruz; biz burada makamcılar olarak değil, cesurlar olarak bulunuyoruz.Eskişehir'i, Odunpazarı İYİ Belediyecilikle tanıştırmak için buradayız."dedi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr