HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN YARIŞ BAŞLIYOR

Yerel seçim takvimi devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi adayları siyasi partilerde belli olmaya devam ediyor. En son CHP, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Ayşe Ünlüce ismini açıkladı. Üç partinin adayı kesinleşti.
11.01.2024 12:31
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN YARIŞ BAŞLIYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN YARIŞ BAŞLIYOR
25 Yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini kesintisiz yürüten Yılmaz Büyükerşen 31 Mart seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmedi. Siyasi kulisler Ayşe Ünlüce'nin isminin Yılmaz Hoca tarafından masaya getirildiğini ve CHP Parti Meclisinin buna karar verdiğini söyledi. 
Siyasi Partilerde adaylığını ilk açıklayan İyi Parti'den Melih Aydın olmuştu. Onu geçtiğimiz hafta Ak Parti'nin adayı  Nebi Hatipoğlu takip etti. Son olarak dün gece CHP'nin  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın Ayşe Ünlüce olduğu açıklandı.
Şimdi sırada diğer siyasi partilerde. Büyükşehir adayları belli olan partilerde aday heyecanı henüz  bitmedi. 14 İlçede kimin aday gösterileceği merakla bekleniyor. Kısa zamanda ilçe başkan adaylarının isimlerinin açıklanması bekleniyor.
Bir örnek vermek gerekirse Sarıcakaya'da Ak Parti'den 8 kişi Aday Adayı için müracaatta bulundu.  Aynı şekilde Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde durum farklı değil.  
Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Nebi Hatipğolu her gün birçok programa katılarak seçilmesi halinde yapacağı işleri seçmene anlatıyor. Melih Aydın ise tam olarak sahaya inmedi.
Bundan sonra Ayşe Ünlüce'nin de, Yılmaz Büyükerşen'in desteği ile seçim çalışmalarına başlaması bekleniyor.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr