HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE





BTP ADAYLARIYLA FARKINI GÖSTERİYOR

Varbihayalimiz diyerek yola çıkan Bağımsız Türkiye Partisi BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, açıkladığı adaylarla dikkat çekiyor.
Gençler ve kadınların ağırlıklı olarak açıklandığı adaylar, Atatürkçü kimlikleri ile tanınıyor.
13.02.2024 09:25
BTP ADAYLARIYLA FARKINI GÖSTERİYOR
BTP ADAYLARIYLA FARKINI GÖSTERİYOR
Bağımsız Türkiye Partisi daha önce Atatürkçü Hoca olarak bilinen Hasan Aydın'ı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Yüksel Odabaşı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Öznur Atayeter'i Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı.
 
Eskişehir belediye başkan adaylarını yakında açıklaması beklenen BTP'de Odunpazarı Belediye Meclisi adayları da dikkat çekiyor.
 
Atatürkçü Yazar Zeynep Bala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bağımsız Türkiye Partisi'nden aday olduğunu açıkladı.
Zeynep Bala Var bi hayalimiz diyerek şu paylaşımı yaptı:
 
Değerli Dostlarım,
Kültür ve Eğitim kenti Eskişehir'mizin Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Başta Sayın Genel Başkanımız
@huseyinbas_BTP olmak üzere Sayın İl Başkanımız @f_gurgenburan'a teşekkürü borç bilirim.
Var bi hayalimiz
BTP ADAYLARIYLA FARKINI GÖSTERİYOR
Bu arada seçim ofisi açmayacağını daha önce açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter, "Çadırlarımız yola çıktı geliyor" dedi.
BTP adayı Öznur Atayeter, "Çadırlarımız yola çıktı geliyor. Bu anlamda bizden desteklerini esirgemeyen @btp_maras teşkilatımıza, Murat Başkana ve genç kardeşlerimize teşekkür ederim 🙏 🌿
Yarın itibariyle resmi başvurumuzu yapıp seçim çadırlarımızı kurmaya başlıyoruz. 
@btp_marasgenc " paylaşımını yaptı 
 
Bağımsız Türkiye Partisi Muğla Adayı Başta olmak üzere deprem bölgesine dikkat çekmek için çadır ofislerde çalışmalarını sürdüreceklerini açıklamıştı
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr