HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





Hulusi Akar'dan Türkiye'nin Güvenlik Politikası Konferansı

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Hulusi Akar, Türkiye'nin güvenlik politikalarını, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 19.00'da Eskişehir Birlik Vakfı'nda gerçekleşecek olan bir konferansta tüm detaylarıyla ele alacak.
08.02.2024 11:32
Hulusi Akar'dan Türkiye'nin Güvenlik Politikası Konferansı
Hulusi Akar'dan Türkiye'nin Güvenlik Politikası Konferansı
Akar'ın liderliğindeki Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'nin güvenlik politikalarının belirlenmesinde ve uygulanmasında kilit bir rol oynuyor. Bu nedenle, Akar'ın konferansta yapacağı konuşma, sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda bölgedeki ve dünyadaki güvenlik dinamiklerini anlamak isteyenler için de büyük önem taşıyor.
Konferans sayesinde katılımcılar, Türkiye'nin savunma sanayinde ki gelişmeleri, askeri teknoloji alanındaki yenilikleri ve ulusal güvenliği tehdit eden unsurlara karşı alınan tedbirleri yakından inceleme fırsatı bulacaklar.

Hulusi Akar'dan Türkiye'nin Güvenlik Politikası Konferansı


Türkiye'nin güvenlik politikaları konusunda derinlemesine bir anlayış kazanmak isteyenler için bu konferans, kaçırılmayacak bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Türkiye'nin güvenlik stratejilerinin, ulusal ve uluslararası düzeydeki etkilerini anlamak ve gelecek için önemli ipuçları yakalamak isteyen herkesin davetli olduğu etkinlik, sadece Birlik Vakfı üyeleri değil, aynı zamanda kamu, akademi ve özel sektör temsilcileri için de önemli bir platform sağlayacak.

 

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr