HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNDE DÜZENLENDİ

ESGES Öğrenci Sempozyumuna katılım sağlayacak proje okullarının danışman öğretmenlerine yönelik Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesinde eğitim seminerleri düzenlendi.
12.02.2024 22:02
ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNDE DÜZENLENDİ
ETİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNDE DÜZENLENDİ

Seminerde araştırma sorunu belirleme, literatür taraması, bilimsel araştırma yöntemleri, sonuçların paylaşılması ve poster sunumu gibi konulara değinildi.

İki gün süren eğitim etkinliklerine eğitmen olarak Dr. Sadife Demiral, Dr. Emin Özen, Dr. Nazan Ceylan, Dr. Gökay Yüksel, Hamit Yılmaz, Doç. Dr. Yılmaz Sarıer ve Dr. Tezcan Korucuoğlu destek verdi.

ESGES Öğrenci Sempozyumu ile Türkiye Yüzyılı'na dair genç bilim insanlarının geleceğe etki edecek fen ve sosyal bilimler alanındaki konular ile ilgili düşünce, beklentileri ve araştırmalarını ortaya koymak amaçlanmaktadır. 

2023 yılında proje okullarımızın katılımıyla bir fikir olarak ortaya çıkan ESGES'in Müdürlüğümüzce her yıl farklı konularla düzenlenmesi planlanmaktadır.

ESGES'in ilk teması, öğrencilerimizin görüşleri de dikkate alınarak "Havacılık ve Uzay" olarak belirlenmiştir.

Ayrıntılı bilgi için: https://eskisehir.meb.gov.tr/esges/

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr