HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





ESKİŞEHİR'DEKİ ANMA PROGRAMINA DAVET ETTİLER

Eskişehir Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara'ya giderek Milli Eğitim Bakanı Yusuf  Tekin başta olmak üzere Eminyet Genel  Müdürü Erol Ayyıldız'ı,Eskişehir Milletvekili Prof.Dr.Ayşen Gürcan'ı 3 Mart 2024 tarihinde yapacakları kültürel etkinliğe davet ettiler. 
14.02.2024 20:00
ESKİŞEHİR'DEKİ ANMA PROGRAMINA DAVET ETTİLER
ESKİŞEHİR'DEKİ ANMA PROGRAMINA DAVET ETTİLER
Eskişehir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Atik, "Kurtuluşun 105.Yılı Anma Programı" çerçevesinde  yaptıkları  Ankara ziyareti ile ilgili olarak " Millieğitim Bakanımız Sn.Yusuf Tekin,Önceki dönem İçişleri Bakanımız Sn. Selami Altinok,Önceki Dönem Bakanımız Sn.Prof.Dr Ayşen Gürcan,Emniyet Genel Müdürü Sn.Erol Ayyıldız, Bakanlarımıza ilgilerinden dolayı Teşekkür Ediyoruz.
Selam sana, ey şehid yatanım!
Selam ey Bayrağım, benim öz kanım!
Selam Erzurumum, selam sana Vatanım!
Toprağına, taşına selam, ey diyar....Ay yıldızlı Bayrağa sevdalı evlatlarının omuzu ve Gönlü birbirinden öteye gitmez. Hemşehrimiz olan Devlet büyüklerimizi Dernek yönetimimiz olarak 03-03-2024 de Gerçekleştireceğimiz Kütlürel Etkinliğimize Davet ettik." kamuoyu ile paylaştı.


ESKİŞEHİR'DEKİ ANMA PROGRAMINA DAVET ETTİLER
Yapılacak anma programına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 3 Martta Eskişehir'e gelerek katılacağı belirtildi.
Ankara ziyaretine Dernek Üyelerinden Eskişehir'de tanınmış iş insanlarından İbrahim Atıcı,Nuri Karakaya ve Metin Atıcı  da katıldı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr