HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





TÜRKAV’DA ‘’ DEVLET KAVRAMI ‘’ KONFERANS VERİLDİ

TÜRKAV ( Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Eskişehir Şubesinde Şair/Yazar Ahmet Urfalı  tarafından ''Devlet Kavramı'' üzerine konferans veridi.
14.02.2024 22:18
TÜRKAV’DA ‘’ DEVLET KAVRAMI ‘’ KONFERANS VERİLDİ
TÜRKAV’DA ‘’ DEVLET KAVRAMI ‘’ KONFERANS VERİLDİ
Edebiyatçı-Şair ve aynı zamanda Eskişehirdenhaber sitemizin köşe yazarlarından olan Sayın Urfalı konferansta ''Devlet Kavramı''; tarihi, kültürel ve sosyolojik yönleriyle ele aldı.
Düşünürlerin ''devlet'' hakkındaki görüşleri hakkında bilgiler verildi. Yusuf Has Hacip'in Kudadgu Bilig'i, Nizamülmülk'ün Siyasetname'si, İb-i Haldun'un Mukaddime'si eserlerinde geçen ''Devlet Kavramı'' anlatıldı.
 Konferansa; Türkav Şube Başkanı Hasan Çoban, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Kamuran Arıkan, Türk Ulaşıın Sen Başkanı Ümit Biçer, Ülkütek Şube Başkanı Ramazan Çetin, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

  Türkav Şube Başkanı Hasan Çoban etkinlik sonrasında; '' Değerli hocamız Ahmet Urfalı'ya bu bilgilendirici ve ufuk açıcı açıklamalından dolayı teşekkür ederim. Türk milleti olarak devlet-millet bütünleşmesiyle devletin bekası için geleceğe inanç ve güvenle bakıyoruz. Ebed-müddet devletimizin sonsuza kadar payidar olması için çalışıyor, gayret ediyoruz. Birliğimizi dirliğimizi bozmak için ayrılıkçı bozgunlukçulara fırsat vermeyeceğiz. Devletimiz var olsun, milletimiz sağ olsun.'' Dedi.

TÜRKAV’DA ‘’ DEVLET KAVRAMI ‘’ KONFERANS VERİLDİ
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr