HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





ESKİŞEHİR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM DÜZENLEDİ

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Farmakovijilans İrtibat Noktaları Sorumluları" konulu eğitim düzenlendi.
29.02.2024 18:47
ESKİŞEHİR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM DÜZENLEDİ
ESKİŞEHİR SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM DÜZENLEDİ
Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: "Bakanlığımız Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun yürüttüğü faaliyetler doğrultusunda Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Biriminden Uzm. Ecz. Merziye DUMAN ÖZLER tarafından sağlık kuruluşlarındaki Farmakovijilans İrtibat Noktaları Sorumluları için 28.02.2024 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğümüz toplantı salonunda eğitim düzenlenmiştir.

Eczacı, diş hekimi ve hekimlerden oluşan katılımcılara ilaçların advers etkileri, advers etkiyle karşılaşılması durumunda yapılması gerekenler, Farmakovijilans'ın halk sağlığı açısından önemi konularında bilgilendirme yapılmıştır. İrtibat noktalarının görev ve sorumlulukları ile ilgili bilgi verilmiştir." kamuoyu ile paylaşıldı.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr