HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





ESKERDER'DEN  TEPEBAŞI  KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKERDER) Yönetim Kurulu Üyeleri,  Eskişehir Tepebaşı   Kaymakamlığına atanan  Sadettin YÜCEL'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
13.02.2024 11:12
ESKERDER'DEN  TEPEBAŞI  KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ESKERDER'DEN  TEPEBAŞI  KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ESKERDER Başkan Vekili  Abdulbaki TEKİN, ziyarette yaptığı açıklamada  dernek çalışmaları hakkında ve yaptıkları faaliyetlerlerle ilgili olarak  bilgilendirmelerde bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Avni YEGİN, Ertan ÖZSOY ile Aytekin ATASOYU'da esşik etti. TEKİN, "Değerli Kaymakamımıza hüsn-ü kabülü ve misafirperverliği ile bizlere karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı için çok teşekkür ederiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam YÜCEL, ESKERDER Ekibine  ziyaretleri için teşekkür ederek  çalışmalarında başarılar diledi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr