HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





ERDOĞAN DUBAİ'YE GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai şehrinde, "Geleceğin Hükûmetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükûmetler Zirvesi'ndeki temasları kapsamında uluslararası yatırım şirketleri ile Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi.

13.02.2024 21:59
ERDOĞAN DUBAİ'YE GİTTİ
ERDOĞAN DUBAİ'YE GİTTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'ne onur konuğu olarak katılıyor. Erdoğan, çeşitli ülkelerden devlet ve hükümet yetkilileri ile uluslararası kuruluş, özel sektör, akademi, sivil toplum, düşünce kuruluşu ve medya temsilcileri ile iş insanlarını bir araya getiren zirvede ana konuşmacı olarak hitapta bulunacak. Erdoğan'ın bugün "Sürdürülebilirlik ve Yeni Küresel Dönüşümler" temasıyla konuşma yapması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, zirve vesilesiyle, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan başta olmak üzere katılımcı ülkelerden mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesi de öngörülüyor. Erdoğan'ın zirvedeki hitabının ardından uluslararası yatırım şirketleri ile emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcilerini kabul etmesi de bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın ise Mısır'a resmi ziyarette bulunacak
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr