HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





Antalya Eskişehir arası dostluk köprüsü kuruldu

Antalya ile Eskişehir arasında dostluk köprüsü kuruldu. Antalya'dan gelen Dostlar Platformu üyeleri Ahbaplar grubu tarafından ağırlandı.
 
25.02.2024 13:15
Antalya Eskişehir arası dostluk köprüsü kuruldu
Antalya Eskişehir arası dostluk köprüsü kuruldu
Ahbaplar Grubu'nun önceki akşam düzenlenen aylık yemek organizasyonunda bu ay Antalya'dan gelen Dostlar Platformu üyeleri ile onur konuğu olarak eski İç İşleri Bakanlarından Sadettin Tantan'ı ağırladı.
Ahbaplar Grubu Dönem Başkanı Ahmet Yıldırım'ın açış konuşmasından sonra Onursal Başkan Ali Eldem, Sadettin Tantan'ın özgeçmişi okudu. Eldem, Tantan ile Antalya'dan gelen konukları ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti. Antalya Dostlar Platformu Onursal Başkanı Erdoğan Kahya ve Dönem Başkanı Salih Çene ise konuşmalarında Eskişehir'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını, Yılmaz Büyükerşen'in bambaşka bir şehir yarattığını belirttiler. Geceye konuk olarak katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'de Sadettin Tantan'ı ve Antalya'dan gelen misafirleri Eskişehir'de görmekten mutlu olduğunu ifade etti.
Daha sonra konuşan Sadettin Tantan, Eskişehir'de görev yaptığı zamanları hiç unutmadığını belirterek, önümüzde yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı. Tantan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin önemine de vurgu yaparak, "Atatürk,Kurtuluş Savaşı sırasında bileher sorunu Meclis ile birlikte çözmüştür. O kimlikle devam etmek gerekir" dedi. Çevre sorunlarına da değinen Tantan, "Türkiye'de hiç çevre suçu gördünüz mü?" diye sordu.
Yılmaz Büyükerşen'de "Bana zaman zaman sorarlar size hocam mi diyelim, başkanım mı diye. Bende her zaman hocalığı tercih ederim, Başkanlığın sonu vardır ama hocalığın yoktur" dedi. Büyükerşen, Eğitim Gönüllüleri Vakfı kurulurken Sadettin Tantan'ın büyük emek ve katkılarının olduğunu hatırlattı.
Daha sonra Eskişehir Ahbaplar Grubu ile Antalya Dostlar Platformu Başkanları birlirlerine plaket taktim etti. Ahbaplar Grubu tarafından ayrıca Sadettin Tantan ve Yılmaz Büyükerşen'e de birer plaket taktimi yapıldı.
Antalya Dostlar Platformu üyeleri Cumartesi günü Eskişehir turu yaparak, Odunpazarı evlerini, parkları ve müzeleri ziyaret ederek Porsuk'ta gondol turu yaptılar.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr