HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





BAKAN YARDIMCISI ESKİŞEHİR'E GELDİ

Eskişehir Öğretmen Akademileri başladı. Bu kapsamda, Eskişehir'de bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Dr. Ömer Faruk Yelkenci ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.    
22.02.2024 23:07
BAKAN YARDIMCISI ESKİŞEHİR'E GELDİ
BAKAN YARDIMCISI ESKİŞEHİR'E GELDİ
Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir'e gelen Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Dr. Ömer Faruk Yelkenci ilk olarak Valimiz Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın ile bir süre görüştü. Makam ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımlarıyla İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ilimizin eğitim-öğretim faaliyetleri ve projelerle ilgili değerlendirmeler yapıldı.
Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Dr. Ömer Faruk Yelkenci, Eskişehir programının devamında Cemal Ererdi Anaokulunda incelemelerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Öğretmen Akademileri kapsamında ilimizde bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Dr. Ömer Faruk Yelkenci, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı makamında ziyaret ettikten sonra Anadolu Üniversitesi-Öğrenci Merkezi Yunus  Emre Salonunda "Eskişehir Öğretmen Akademileri"nin "Türkiye Yüzyılında Öğretmen" konulu ilk dersini verdi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr