HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





USTA GAZETECİ VE YAZAR ALTINEL ESKİŞEHİRDENHABER'DE....

Eskişehirli hemşehrilerimizin yakından tanıdığı bir isim olan, Gazeteci-Yazar Ertuğrul ALTINEL bundan böyle köşe yazılarıyla Eskişehirdenhaber'in yazarlar ailesine katıldı.
22.02.2024 16:42
USTA GAZETECİ VE YAZAR ALTINEL  ESKİŞEHİRDENHABER'DE....
USTA GAZETECİ VE YAZAR ALTINEL  ESKİŞEHİRDENHABER'DE....
Birbirinden değerli köşe yazarlarımız arasına yeni bir isim daha katıldı. Yakında ilk yazısını paylaşacağımız Sayın Ertuğrul Altınel üstadımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz.

ERTUĞRUL ALTINEL KİMDİR?

1954 yılında Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde doğdum. İlkokulu, ortaokulu Emirdağ'da bitirdim. Lise kısmını; Eskişehir- Hamidiye Öğretmen Okulu'nda bitirdim. Sonra, Uşak Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümünü bitirdim. Emirdağ'da 1975 yılında öğretmen olarak başladım ve akabinde okul müdürü olarak görevlendirildim.  Emirdağ'da; çeşitli okullarda 33 yıl İlköğretim Okulu Müdürü olarak görev yaptım. Akabinde 2 yıl da Emirdağ Huzurevi Müdürü olarak görev yaptım. 2008 yılında Emirdağ Huzurevi Müdürü olarak görev yaparken emekli oldum ve emekli olduktan sonra akabinde Eskişehir'e taşınarak Eskişehir'e yerleştim. Halen Eskişehir'de yaşamaktayım ve Emirdağlıyım.
Basın hayatım ise: Emirdağ'da görev yaptığım sürece; 35 yıl, TRT ve Anadolu Ajansı ve Tercüman Gazetesi (AKAJANS) Emirdağ Muhabiri olarak görev yaptım. TRT ve Anadolu Ajansı Emirdağ Muhabirliği görevini 1976 senesinde Emirdağ Kaymakamı görev verdi. TRT ve Anadolu Ajansı Emirdağ Muhabirliği görevini, Emirdağ Kaymakamlığının teklifi ve onayı ile başarılı bir şekilde muhabirlik görevlerini yürüttüm. Her sene Emirdağ Kaymakamlığı tarafından TRT ve Anadolu Ajansı Emirdağ Muhabirliği sözleşmesi yenilendi. TRT'ye göndereceğim Emirdağ haberlerini, Antalya TRT Bölge Müdürlüğü'ne gönderdim. Anadolu Ajansı'na göndereceğim Emirdağ haberlerini, Anadolu Ajansı Afyon Bölge Müdürlüğü'ne gönderdim. O zaman Anadolu Ajansı Afyon Bölge Müdürü Sait Karaduman görev yapıyordu. TRT ve Anadolu Ajansı Emirdağ muhabirliği esnasında çeşitli ödüller aldım ve eğitimlerine gittim. Tercüman Gazetesi'ne göndereceğim Emirdağ Haberlerini' de, Eskişehir Tercüman Gazetesi Bölge Müdürlüğü'ne gönderdim.  O zaman Tercüman Gazetesi Bölge Müdürlüğü'nde Suat Topateş ve Sadi Seda görev yapıyordu. O zamanlarda Tercüman Gazetesi'nin bölge haberleri sayfaları vardı. TRT, Anadolu Ajansı ve Tercüman Gazetesi (Akajans) Emirdağ Muhabiri iken; emekli olmadan önce Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ne üye idim.
Emirdağ ve Eskişehir ile ilgili haberleri; 2009 yılından itibaren Eskişehir'de İstikbal Gazetesi'ne gönderdi ve fahri muhabirliğini yürüttüm. 2016 yılından itibaren, İhlas Haber Ajansı Eskişehir muhabiri olarak görev aldım. Halen; İhlas Haber Ajansı Eskişehir muhabiriyim. Ayrıca, halen Belçika'da bulunan ve Türk Gazetesi olan ''AVRUPA PRESS'' 'in muhabirliğini de yürütmekteyim.
Her ayda; 10 gün, akşamları, Eskişehir'de ''As Sürücü Kursu'nda; Trafik ve Çevre dersi öğretmeni olarak görev yapmaktayım ve ehliyet alacak kursiyerlere, Trafik ve Çevre Dersi eğitimini vermekteyim. Eskişehir'de bulunan çeşitli dernek ve vakıfların denetleme kurullarında görev yapmaktayım. Ağır vasıta ehliyetim var. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Normal derecede İngilizce bilmekteyim.

                                                                                                            
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr