HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 03 MAYIS 2024, CUMA





KADIN HAKLARI PROJESİNDE 6. GRUP EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Fransa Büyükelçiliği'nin proje çağrısı ile bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile Mülteci Destek Derneği'nin (MUDEM) Kadın Hakları Projesi'nde 3. Faz 6. grup eğitimleri başladı. 
09.02.2024 16:01
KADIN HAKLARI PROJESİNDE 6. GRUP EĞİTİMLERİ BAŞLADI
KADIN HAKLARI PROJESİNDE 6. GRUP EĞİTİMLERİ BAŞLADI
2021 yılında başlayan ve bugüne kadar yüzlerce kadına eğitim verilmesini sağlayan iş birliği projesi ile MUDEM ve Kadın Danışma Merkezi, üçüncü kez hibe almaya hak kazanmıştı. Bu kapsamda 3. Faz 6. grup eğitimleri Eskişehir Büyükşehir Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nde başladı.
Mülteci Destek Derneği (MUDEM) eğitmeni Ali Öğünçer'in bilgilendirme yaptığı 6. grupta, Emek ve 71 Evler mahallelerinde ikamet eden 11 Türk ve 11 mülteci kadın bulunuyor. Kadınlara yönelik düzenlenecek eğitimler toplam 5 hafta sürecek.


        Eğitimlerde kadınlara cinsel sağlık ve üreme sağlığı haklarının korunması, kadın sağlığı sorunları, beslenme ve hijyen konuları anlatılarak kadınların sosyal uyumunun desteklenmesi ve öz bakım ürünlerine ulaşması sağlanacak.

 

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr