HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ





Bursa'daki 4.Kozmetik ve Güzellik Fuarına Katıldılar

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından yapılan açıklamada Bursa'da düzenlenen Bucos 4.Kozmetik ve Güzellik Fuarına Eskişehirden katılım sağlandığını ve büyük beğeni alındığı belirtildi.
19.02.2024 00:30
Bursa'daki  4.Kozmetik ve Güzellik Fuarına Katıldılar
Bursa'daki  4.Kozmetik ve Güzellik Fuarına Katıldılar
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Değerli basın mensuplarımız 11 Şubat Pazar günü Bursa ilimizde düzenlenen Bucos 4.Kozmetik ve Güzellik Fuarına katılım sağladık.Fuarda Show Ekibimiz Türkiye de ilk uzaya çıkan astronotumuz  Sayın Alper GEZERAVCI'dan ilham alarak Uzay konsepti koreografisi ile tüm katılımcılardan takdir ve övgü gördük.Fuar bitiminde ayakta alkislandik.Bu videomuzu sizinle paylaşarak kamu oyuna duyurmak istiyoruz.Basin kanallarında paylaşmanız bizleri memnun eder.İyi çalışmalar dileriz." kamuoyu ile paylaşıldı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr