HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





BAŞKAN HÜSEYİN ÇAM 2024 YILI MESAJI YAYIMLADI

Sarıcakaya Belediye ;Başkanı Hüseyin Çam, 2024 yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
30.12.2023 22:22
BAŞKAN HÜSEYİN ÇAM 2024 YILI MESAJI YAYIMLADI
BAŞKAN HÜSEYİN ÇAM 2024 YILI MESAJI YAYIMLADI

Başkan Hüseyin Çam mesajında 'Ülkemiz  için zorlu bir yıl olan 2023 yılını geride bırakıyoruz. Bu yıl her ne kadar zorlu süreçlerden geçsekte özellikle deprem hususnda birlik ve beraberliğimizin daim olması, bizlere güç vermiştir.

2023 yılında ilçemiz de yaptığımız çalışmalara 2024 yılında da üzerine katarak devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Devam eden projelerimizi tamamlayarak yeni projeler için harekete geçeceğiz. İlçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı değerli hemşehrilerimizden aldığımız güçle sürdüreceğiz.

Sarıcakayalı hemşehrilerimin ve Eskişehirli kardeşlerimin yeni yılını kutluyorum. Sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirmemizi temenni ediyorum.''Dedi

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr