HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





Eskişehir'de "Gıda Güvenliği, Gıda Kayıpları ve İsrafı" Eğitimi Verildi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce Tarım ve Orman Bakanlığı 2018-2023 Stratejik Planı'nda yer alan "Okullarda Gıda Güvenilirliğine Yönelik Uygulamaları Geliştirmek"  amacıyla 25 Aralık 2023 tarihinde Özel Yeni Yol İlkokulu'nda eğitim gören 3.ve 4. Sınıf öğrencilerine "Gıda Güvenliği, Gıda Kayıpları ve İsrafı" konulu eğitim düzenlendi.
27.12.2023 19:20
Eskişehir'de  "Gıda Güvenliği, Gıda Kayıpları ve İsrafı" Eğitimi Verildi
Eskişehir'de  "Gıda Güvenliği, Gıda Kayıpları ve İsrafı" Eğitimi Verildi

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş'ün katılımı ile gerçekleşen söz konusu eğitimde; Gıda Mühendisi Ece Dergi ve Gıda Mühendisi Zuhal Ünal Canbaz tarafından güvenilir gıda, gıdalarda oluşabilecek tehlikeler, gıda tüketimi ve gıda israfının önüne geçmek için nelere dikkat edilmeli hususunda öğrencilere bilgiler verildi. 

 İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü kontrolünde yılın son günlerinde de devam eden eğitim faaliyetleri kapsamında toplamda 147 öğrenciye eğitim verildi. Yapılan bu eğitimlerle çocukların bilinçli tüketici olmaları hedeflenmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Okullarda Gıda Güvenilirliğine Yönelik Uygulamaları Geliştirmek" hedefi doğrultusunda 2018 yılından itibaren "Okullarda Gıda Güvenliği, Gıda Kayıpları ve İsrafı" konularında Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından eğitimler düzenlenmektedir.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr