HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR





SİNAN CANAN ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU

Eskişehir Kent Konseyi düzenlediği "İnsanın Fabrika Ayarları" konulu konferans ile sinirbilim alanında yazdığı kitapları ve televizyon programlarıyla birçok kişinin hayatına ışık tutan Prof. Dr. Sinan Canan'ı Eskişehirlilerle buluşturdu. Konferansı dinlemeye gelen ve salona sığmayan yüzlerce vatandaşla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Canan, Eskişehir Kent Konseyine teşekkür etti.
12.01.2024 13:01
SİNAN CANAN ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU
SİNAN CANAN ESKİŞEHİRLİLERLE BULUŞTU
Eskişehir Kent Konseyi organizasyonuyla Haller Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu, Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Şen, Yürütme Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Şen "Bir köşesinde mutlaka kendimizi bulduğumuz değerli kitapları ve sosyal medya üzerinde yayınladığı videoları ile bizlere ulaşan, pek çoğumuzun hayatına dokunan, bizlere farkındalık kazandıran değerli hocamız Sinan Canan'ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. "dedi.
Açılış konuşmasının ardından başlayan konferansta, salonu hınca hınç dolduran izleyicilerin şaşkınlığını yaşayan Canan, "Şu an sizlerle bu şehirde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Eskişehir farkı, Eskişehirli farkı kendini hemen hissettiriyor. Bu atmosfer için her hafta Eskişehir'e gelmek isterim. Böyle bir organizasyon düzenleyerek beni sizlerle buluşturan Eskişehir Kent Konseyi'ne çok teşekkür ediyorum."dedi.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--














logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr